Workshop - Skin

Je sterke punten accentueren.

Skin is een workshop waarbij er vooral gezorgd zal worden dat jouw natuurlijke schoonheid benadrukt wordt!
Aan de hand van een uniek meetsysteem voor de huid, uitgevoerd door erkende specialisten, geven we jullie de juiste huidverzorging mee. Het is namelijk van essentieel belang om verzorging van de huid en make-up op elkaar af te stemmen.
Na de huidanalyse en de huidverzorging leren we jou de verschillende make-up technieken toe te passen in een look die het beste bij jou past. We starten met een dag make-up en passen deze aan naar een avond look.

Inhoud
- Introductie en ontvangst
- Huidanalyse, reiniging en verzorging van de huid
- Teint (hoe kies ik de juiste kleur, textuur en camouflage)
- Het belang van de wenkbrauwen
- Aanbrengen van de dag make-up
- Aanpassen naar een avond make-up
- Door middel van simpele technieken en handige tips & tricks leer je je mindere punten naar de achtergrond te laten verdwijnen en je sterke punten te accentueren.

Jani zal deze dag ook aanwezig zijn voor een fotomoment met de deelnemers en iedereen zal ook een goodiebag ontvangen met huidverzorgingsproducten van IKARI.

Online bestellenSkin Academy, onze partner!

Om het één en ander vlot te laten verlopen werken we voor reservering en logistiek samen met Skin Academy. Wil je graag onze workshop Skin online bestellen, dan nodigen we je graag uit om via onderstaande bestelknop uw plaatsje(s) te reserveren.

Online bestellen